Evenementen

partyplanner

Party planner

Niets is leuker om met familie en vrienden samen te komen om een speciaal moment te vieren. Bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum, een bar-bat mitzvah of een andere speciale gelegenheid.

Met onze full party planning service helpen wij u graag bij het organiseren en coördineren van uw evenement.
Your Weddings & Events kan u o.a. assisteren bij het ontwikkelen van het thema, design, decoratie, het vinden een passende locatie en leveranciers.
Heeft u zelf al een locatie gevonden of viert u het evenement bij u thuis? Bent u zoek naar een cateraar, DJ, band, fotograaf of entertainment ? Ook hier kunnen wij u bij assisteren.
Naast het organiseren van uw evenement kunnen wij ook op de dag zelf aanwezig zijn als event coördinator/gastvrouw. Ons team is dan het aanspreekpunt voor uw leveranciers en uw gasten.

Zakelijke evenementen

Your Weddings & Events begrijpt dat u met uw zakelijke evenement een juiste indruk wilt achter laten bij uw klanten, leveranciers en/of personeel.

Of het nu gaat om een award uitreiking, een charity evenement, een cocktail receptie, een bedrijfsuitje of een product lancering wij helpen u graag bij de organisatie en coördinatie.
Ook kunnen wij op de dag van het zakelijke evenement aanwezig zijn als event coördinator/gastvrouw om alles in goede banen te leiden.

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.