Final weeks + Ceremoniemeester

Heeft u zelf uw bijzondere dag georganiseerd en wilt u tijdens de dag volop genieten en niks aan het toeval over laten?

Deze service is perfect voor koppels die het grootste deel van de bruiloft zelf hebben georganiseerd en hulp nodig hebben bij de laatste details en de dag zelf.

Ongeveer zes tot acht weten voorafgaand de bruiloft spreken we af om alle elementen van uw trouwerij door te spreken. Samen met u zetten wij de laatste puntjes op de ā€˜Iā€™.
Wij stellen een nauwkeurig en aansluitend draaiboek op, waarin alles van A tot Z is beschreven. Ook nemen wij contact op met de leveranciers om de gemaakte afspraken te controleren en te bevestigen. Een week voorafgaand de bruiloft bezoeken wij samen met het bruidspaar de locatie om het draaiboek door te nemen.

Mocht u willen dat wij een ceremoniebrief opstellen of voorafgaand de bruiloft al het aanspreekpunt zijn voor uw gasten dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Op de dag zelf zijn Jorien en haar assistent aanwezig om alles in goede banen te leiden. Zij fungeren als gastvrouw, zijn het aanspreek punt voor uw gasten en leveranciers. Ook zorgen zij ervoor dat alles volgens het tijdschema verloopt.
Zo kunt u zich volledig focussen op elkaar en de liefde.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, aarzel niet en neem contact met ons op.