Full Wedding Planning

Full Wedding Planning

Heeft u een druk leven en weinig tijd om zelf uw volledige bruiloft te organiseren? Geen idee waar te beginnen of bent u vast gelopen?
Het organiseren van een gedetailleerd evenement zoals een bruiloft kan overwelvend en lastig zijn. Welke leveranciers zijn betrouwbaar, hoe kunt u uw bruiloft een persoonlijke touch geven, wat dient er in een gedetailleerd draaiboek te staan en wie fungeert er als aanspreekpunt voor de gasten en leveranciers op de dag zelf?

Kiest u voor de Full Wedding Planning Service dan helpen wij u bij het organiseren van uw volledige bruiloft.
Vanaf het kennismakingsgesprek tot de dag dat u “ja” zegt, helpen wij u stap voor stap bij het verwezenlijken van uw droom bruiloft.
Wij helpen u o.a. bij het vinden van de juiste locatie, leveranciers, decoratie, drukwerk, tafelindeling en stellen een gedetailleerd draaiboek op. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat uw gasten volop gaan genieten. Zo kunnen wij voor uw gasten de accommodatie, vervoer en hosting verzorgen. Daarnaast beantwoorden wij graag telefonisch en per e-mail de vragen van uw gasten.
Tijdens de dag zelf zijn wij aanwezig om alles in goede banen te leiden. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw droomdag.

Pre and after wedding celebrations

Naast het organiseren van uw bruiloft kunnen wij ook de andere evenementen die voor of na de bruiloft plaats vinden organiseren. Of het nu gaat om een verlovingsfeest, bridal shower, rehearsal dinner of welkomstcocktail wij helpen u er graag bij.

Wenst u een ander onderdeel ook graag uit handen te geven en staat deze niet vermeld? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. The sky is the limit.