Destination weddings

"Elegante en luxueuze bruiloft aan het Comomeer"

Op zoek naar een luxueuze en high-end wedding destination in Europa?
Lake Como is een prachtige en romantische trouwbestemming in Italië!

Elkaar het ja-woord geven met een adembenemend uitzicht over Lake Come.
Elegante villa's met prachtige tuinen en architectuur zoals Villa Erba. Aan komen varen in een boot bij Villa del Balbianello terwijl uw gasten op u staan te wachten.
Charmante luxueuze hotels met een prachtige mozaïektuin zoals Villa d'Este.

"Trouwen in de winter op een luxueuze trouwlocatie op de Dominicaanse Republiek"

Toen Jorien voor de eerste keer in 2013 de Dominicaanse Republiek bezocht, werd ze gelijk verliefd op Casa Di Campo.
Dit prachtige 7000 hectare resort aan zee, in La Romana, biedt een scala aan trouwlocaties.
Zo kunt u kiezen voor een informele strandceremonie op het Minitas strand of een katholieke kerkceremonie in de St Stanislaus-kerk.
Altos de Chavon, is een 16e-eeuws mediterraan dorp. Het bied de perfecte setting voor een gezellige borrel/cocktail uurtje of een heerlijk diner. U kunt daarbij genieten van een prachtig uitzicht over de rivier "de Chavon". Er zijn ook vele privévilla's met zwembaden die u kunt huren om uw speciale dag te vieren.

"The city of love"

Parijs biedt de ideale setting voor een romantische destination bruiloft. Het is één van de meest romantische steden ter wereld.
Een stad dat een rijke geschiedenis kent. U vindt er prachtige elegante architectonische gebouwen, iconische monumenten, een verfijnde keuken en natuurlijk de Eiffeltoren.
Parijs bied velen mogelijkheden als het gaat om het verwezenlijken van uw droomdag.
U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in een klein gezelschap van vrienden en familie elkaar het ja-woord te geven met daarbij de Eiffeltoren als achtergrond, in een prachtig klassieke balzaal of op een boot aan de revier van de Seine.

"Van een chique, luxe bruiloft tot een kleine intieme strand ceremonie"

Word verlieft om het magische eiland, Ibiza. Met haar prachtige natuur, adembenemende zonsondergang en helder blauwe wateren.
Ibiza kent vele mooie stranden, gezellige restaurants en natuur. Er is bijvoorbeeld een prachtige trouwlocatie in de bergen met een schitterend uitzicht.
Of jullie nu kiezen voor een kleine intieme, voeten in het zand strandbruiloft of een luxueuze 5-sterren setting, onze service is op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen.

"Cosmopolitan bestemming in het Midden Oosten"

Dubai is een mix van traditionele elementen uit het Midden Oosten en hypermoderne gebouwen/faciliteiten.
Het is bekend om zijn prachtige hotels, gigantische shopping malls en heerlijke weer in de winter.
Vanuit Schiphol is het zo'n 6 1/2 uur vliegen.
De trouwlocaties die Dubai te bieden heeft zijn zeer diverse. Van een kleine intieme strand bruiloft, een ballroom met Arabisch-geïnspireerd decor tot een sprookje in de woestijn met authentieke Arabische culturele aspecten.