Evenementen

Corporate events

Your Weddigns & Events oragniseert corporate events om u, uw collega's en gasten een onvergetelijke herinnering te bezorgen.

Of het nu gaat om een award uitreiking, een charity evenement, een cocktail receptie of een product lancering wij helpen u bij elk aspect van de organisatie en coördinatie.
Wij nemen de tijd om uw brand/bedrijf te leren kennen en de doelstelling van uw evenement te bepalen. Onze creativiteit, kennis en netwerk, zullen wij inzetten om ervoor te zorgen dat het een evenement wordt waar u en uw gasten nog lang over na zullen praten.

Private Events

Niets is leuker om met familie en vrienden samen dat speciale moment te vieren: een verjaardag, een jubileum, een bar-bat mitzvah of een andere speciale gelegenheid.

Your Weddings & Events voelt zich vereert om samen met u een onvergetelijk evenement te organiseren. Wij helpen u bij het ontwikkelen van het thema, design, decoratie en het vinden van de juiste locatie.
Naast het plannen van het evenement kunnen wij gedurende het evenement aanwezig zijn als ceremoniemeester om alles in de juiste banen te leiden. Zodat u zich niet hoeft bezig te houden met de leveranciers en volop kunt genieten.

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.